Technofides is geen doorsnee automatiseringsbedrijf. Wij bewandelen niet de platgetreden paden, ook niet als iedereen dit wel doet.

Bij ons staat de klant centraal en gaan we ervan uit dat iedere klant uniek is. We komen steeds met een gepaste oplossing, die gebaseerd is op functionaliteit, kwaliteit en een zo gunstig mogelijke prijs. Geen moeilijke, omslachtige en dus dure oplossingen. Want hoe eenvoudiger uw automatisering is opgezet, des te beter deze loopt, des te makkelijker het beheer, des te meer euro's in uw beurs blijven. Daarom gaan wij uitgebreid in op uw huidige situatie en uw wensen. Om zo tot een wel overwogen advies te komen dat zo kostenbesparend mogelijk is.

Alleen door zo efficiŽnt en eenvoudig mogelijk te werken kan Technofides zo goedkoop mogelijk werken. Ook de overhead moet zo klein mogelijk zijn. Want uiteindelijk worden deze door de klant betaald.

Deze eenvoud en efficiŽntie stralen ook af van deze internetpagina. Eenvoudig, strak, weinig poespas. En geen overbodig kleurgebruik, want dat betekent ook duurder drukwerk.

En als u tevreden bent, zult u dat ook naar anderen kenbaar maken. De beste reclame die we ons kunnen wensen. Alleen als u als klant tevreden bent kan Technofides blijven bestaan. En we bestaan al meer dan negen jaar!